پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

کشف مزرعه کشت «خشخاش» و «ماری جوانا» در ایلام

فرمانده انتظامی استان ایلام گفت: با تلاش نیروهای امنیتی نظامی و انتظامی مزارع «خشخاش» و «ماری جوانا» در ایلام کشف و ضبط شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 09
کد خبر: ۲۷۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ نورعلی یاری فرمانده انتظامی استان ایلام عصر امروز در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر استان اظهار داشت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۳۰۶ کیلو و ۲۱۸ گرم انواع مواد مخدر و ۲۱ هزار و ۳۸۸ شربت متادون کشف و ضبط و عوامل آنها دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

 

وی در ادامه از کشف مزرعه کشت خشخاش و ماری جوانا در ایلام خبر داد و افزود: با تلاش نیروی نظامی و انتظامی و امنیتی و سپاه این مزارع کشف و تخریب و عوامل اصلی آنها نیز دستگیر شدند.

 

افزایش۵۰۰ درصدی کشفیات مواد مخدر در ایلام 

فرمانده انتظامی ایلام اظهار داشت: میزان کشفیات مواد مخدر در این استان سال‌جاری به نسبت دوره مشابه سال گذشته ۵۰۰ درصد افزایش یافته است.

 

فرمانده انتظامی ایلام اضافه کرد: همچنین ۳۶ قاچاقچی، ۱۲۷ نفر عامل توزیع و هزار و ۷۱۱ نفر از مصرف کنندگان مواد مخدر دستگیر و ۱۱۳ خودرو نیز توقیف و ۶ باند مواد مخدر در استان منهدم شدند.

 

یاری ابراز امیدواری کرد با تلاش شبانه روزی نیروهای انتظامی آرامش از عوامل و توزیع کنندگان و گروه‌های فعال در امر مواد مخدر گرفته شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر